Hopp til hovedinnholdet

Hatt samleie med en som har fått påvist klamydia, hva nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg fikk nettopp vite at siste personen jeg hadde samleie har fått positiv på klamydia. Men vi hadde samleie for ca 6 uker siden. Men jeg har ikke fått noen symptomer for det og om det er noen sjanser for at det er forseint med å kurer det? Skal vertfall teste meg.Hilsen bekymret jente på 17 år.

SVAR

Besvart 12.11.2020 00:03:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvordan bruker du kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
account_circle