Hopp til hovedinnholdet

Endret utflod og lukt nedentil. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg satt i pstav for 3 år siden og har nå byttet til ny pstav. I starten slet jeg med brunt blod eller utflod, som gikk over etter ikke så lenge. Det siste året og sikkert litt ifjor, husker ikke helt. Så har jeg slitt litt med utflod, det føles som jeg har utflod hele tia... Jeg har hat mensen som vanlig, med uregelmessige blødninger og noen ganger mensen i over en uke eller mer. Etter jeg byttet pstav har jeg ikke sett noe til mensen, jeg byttet den i oktober. Har sett litt blod men gikk over etter en dag. Men sammen med utflod så har jeg også hat lukt nede i underlivet. Syns den er værst eller dusjen, og går over ettervært. Er litt sur lukt, virker kanskje som det kommer fra utfloden. Har hat samme sex parter i 3 år. Og har ikke vondt, ubehag eller noe forandringer utenom utloden og den lukta. Er dette farlig? Noe jeg burde sjekke med lege? Veldig irriterende når lukta ikke kommer bort av både vann eller intimsåpe. Har bare vasket med vann de siste mnd.

SVAR

Besvart 13.11.2020 18:43:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle