Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok pause fra p-pillene 18 november, og blør fortsatt. Hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på p-pillene Microgynon i over 1 år. Fra onsdag 18 november til lørdag 22 november hadde jeg noen pillefrie dager for å få blødning. Fikk en mensenlignende blødning som vanlig og har tatt p pillene mine hver dag etter det. I dag (7 desember) blør jeg FORTSATT etter å ha tatt pillene hver dag i flere uker.. Dette har aldri skjedd før og er ikke en oppstartsbivirkning siden jeg har gått på de såpass lenge. Det varierer hvor mye blod som kommer, noen ganger er det helt rødt mens andre ganger bare lyserosa eller brun utflod. Noen tanker om hvorfor dette skjer?

SVAR

Besvart 12.12.2020 00:42:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle