Hopp til hovedinnholdet

Bruker Almina, men får menssmerter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på almina 28. I det siste har jeg hatt lignende mensensmerter uten mensen. Hva kan dette skyldes? Jeg har kjæreste og er seksuelt aktiv. Hadde mensensmerter 1-2 uker før forrige mens men fikk mensen så tror ikke jeg er gravid. Tar pillene til akkurat samme klokkeslett så tror ikke smertene skyldes graviditet. Kan det ha noe med syklusen min før pillene? At jeg har smerter fordi det er da jeg egentlig skulle hatt mensen hvis jeg ikke gikk på p piller?

SVAR

Besvart 27.12.2020 15:03:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle