Hopp til hovedinnholdet

Smerter under og etter orgasme med lavdosep-piller...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sendte en mmd her for noen uker siden om at jeg fikk så ondt når jeg fikk orgasme. Å at det kunne skyldes lavfose p piller?! Jeg har lenge trodd selv st det har vert p pillene siden amt dette startet etter jeg begynte å p pillene for 2år siden. Men jeg takler ikke denne smerten når jeg får orgasme. Det er så ondt og pillefri uke er like ond. Jeg vurderer sterkt å ta p stav men er usikker? Er det tryggere med p stav? vil jeg stoppe å få ondt når jeg får orgasme? Jeg vil bare stoppe den vondheten så da er det kansje lurt å bygge prevensjons middel! Er det andre folk som sliter med ondt etter orgasme i magen og underliv når de har hatt p stav?? Håper på svar sjapt!!!

SVAR

Besvart 17.01.2021 12:40:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle