Hopp til hovedinnholdet

Har fått mindre sexlyst med p-piller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går nå på p-pillene Microgynon. Hadde ekstreme blødninger under menstrausjonene mine og dro da til slutt til fastlegen med mamma og orda resept på p-piller. Problemet er bare at sexlysten bare daler nedover og nedover. Har hatt veldig høy sexlyst siden jeg var rundt 10 år gammel. Etter at jeg begynte på p-pillene for 2 år siden så er jeg langt ifra like nysgjerrig, kåt og interessert i sex som det jeg var. Har derfor lyst til å bytte prevensjonsmiddel for å få tilbake sexlysten, men samtidig holde de ekstreme blødningene under menstrausjonene mine tilbake. Går det an? Hadde vært fint å begynne på et litt mer langsiktig prevensjonsmiddel, siden det å ta p-piller hver eneste dag er veldig styrete og slitsomt. Er i et langdistanse forhold også. Vil gjerne ikke bli gravid ved en glemt pille eller la han gå rundt utilfredsstilt når jeg egentlig har veldig lyst på han, men sliter med å bli ordentlig kåt. Er ikke så glad i fastlegen min. Er helsestasjoner åpne nå under vaksineringen?

SVAR

Besvart 20.01.2021 18:34:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle