Hopp til hovedinnholdet

Kan løs mage være bivirkning av p-pillene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg startet på desirett for sånn 4 dager siden, og har fått litt sånn løs mage, det kommer litt bløt avføring og litt gass, jeg vet ikke om dette skyldes melkeallergien min eller om det er desiretten som gjør det, men blir litt bekymret. Jeg har rumling i magen og bløt avføring. Jeg har hørt at diaré av desirett kan gjøre at stoffet blir tatt ut av kroppen igjen. Hadde samleie i dag, men vi er kjempe forsiktig når det gjelder å ikke ha på kondom, han er aldri inni meg mer enn 1 minutt, og jeg vet at risikoen kan være der, med at jeg kan bli gravid, men er forsiktig. Har gjort det kjempe mange ganger. Men jeg vil bare vite hva som skyldes disse mage plagene. Og går det over?

SVAR

Besvart 03.02.2021 08:00:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle