Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex og kondomet sprakk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten hadde sex, og kondomen sprakk. Vi merket det ikke lenge etter den sprakk, men jeg er usikker på om jeg er gravid. Vi hadde sex 4 dager etter jeg hadde hatt mensen, men han kom ikke inni meg... jeg går ikke på p-piller og er veldig redd akkurat nå. Jeg tørr/vil ikke si det til foreldrene mine, men jeg trenger hjelp... det er nå 3 dager siden vi hadde sex, og jeg har ikke tatt angrepille enda. Det er fordi jeg både ikke har fått tak i det og fordi jeg er så usikker på hva burde gjøre så jeg har ikke turt å sagt det til så mange andre enn kjæresten min... håper på svar så fort som mulig!

SVAR

Besvart 04.01.2018 14:37:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle