Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte på pstav for omtrent tre uker siden. Nå har jeg fått mørkt blod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på pstav for omtrent tre uker siden. Nå har jeg kommet i perioden hvor jeg egentlig skal ha mensen og det kommer en ganske så mørk farge på blodet. Jeg hadde «ubeskyttet» sex med kjæresten min en uke etter pstaven ble satt inn (siden jeg fikk beskjed om st den virket etter en uke). Siden da har jeg vært plaget med å fyre og svette om hverandre. I det ene øyeblikket svetter jeg som en gris å tre minutter etterpå så fryser jeg. Jeg føler også jeg har flere drømmer når jeg sover. Er det normalt å få mensen i den perioden man skal første gang etter pstaven er satt inn? Eller er det noe galt? Når det kommer til svettingen og frysingen, er det normalt med pstav? Jeg er redd og stresset for at jeg kan være gravid så jeg trenger svar som fort som mulig! Tusen takk på forhånd

SVAR

Besvart 25.06.2019 22:02:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle