Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte på pstav for omtrent tre uker siden. Nå har jeg fått mørkt blod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på pstav for omtrent tre uker siden. Nå har jeg kommet i perioden hvor jeg egentlig skal ha mensen og det kommer en ganske så mørk farge på blodet. Jeg hadde «ubeskyttet» sex med kjæresten min en uke etter pstaven ble satt inn (siden jeg fikk beskjed om st den virket etter en uke). Siden da har jeg vært plaget med å fyre og svette om hverandre. I det ene øyeblikket svetter jeg som en gris å tre minutter etterpå så fryser jeg. Jeg føler også jeg har flere drømmer når jeg sover. Er det normalt å få mensen i den perioden man skal første gang etter pstaven er satt inn? Eller er det noe galt? Når det kommer til svettingen og frysingen, er det normalt med pstav? Jeg er redd og stresset for at jeg kan være gravid så jeg trenger svar som fort som mulig! Tusen takk på forhånd

SVAR

Besvart 25.06.2019 22:02:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Langtidsvirkende prevensjonsmidler anbefales

Helsedirektoratet og WHO anbefaler langtidsvirkende reversible prevensjonsmetoder (LARC) til unge jenter. Men du bestemmer selv hva du ønsker å bruke.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle