Hopp til hovedinnholdet

P-stav, bivirkninger, gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tok pstav for rundt 1 år siden, og har aldri hatt noen særlig bivirkninger. For rundt 6 uker siden hadde jeg ubeskyttet sex, og har nå i senere tid opplevd smerte i magen i form av stikninger, kvalme og ubehag. Har sett at det er veldig liten sjangs for graviditet på pstav. Tok en graviditetstest for å være sikker, og den viste negativt. Er det fortsatt mulig at jeg er gravid, eller er det bivirkninger av pstaven?

SVAR

Besvart 15.12.2019 19:25:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle