Hopp til hovedinnholdet

Har hatt ubeskyttet sex to ganger og tatt to angrepiller Ellaone

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt ubeskyttet sex onsdag og lørdag forrige uke, og tok angrepille (Ellaone) torsdag og mandag. Lørdag skulle i utgangspunktet eggløsningen være i følge menssyklusen min, så ble bekymret da jeg leste at to angrepiller i samme syklus kan forstyrre hormonene og ha moteffekt mot beskyttelse. Kontaktet lege for kobberspiral for å være sikker, men hun mente det ikke var behov. Har gått med kvalme, magesmerter og feber i fem dager, samt plager i hals og rennende nese og øyne. Er alle disse bivirkninger på overbruk av angrepilla eller kan det være graviditetstegn? Hilsen veldig bekymret.

SVAR

Besvart 11.02.2020 21:53:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle