Gravid? Helsehjelp når jeg ikke er registrert i skatteetaten Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Gravid? Helsehjelp når jeg ikke er registrert i skatteetaten

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tidligere vært gravid og tok kirurgisk abort i England hvor jeg bodde i to år. Jeg hadde sist mensen 27. januar 2018 og tok abort 2. mars og har ikke hatt mensen etter det. Jeg blødde fra aborten til 10. april men var usikker på om det var mensen blod eller normalt fra aborten. Jeg er 16 og har ikke et forhold med familien hvor jeg kan spørre om hjelp ettersom religion og kultur er et hinder. Flytta tilbake til Norge 9. april og er norsk statsborger men får ikke dratt til fastlege før jeg er registrert i skatteetaten som tar 4 uker, venter på det. Har ikke fått mens og har ømme bryst, noe væske som ligner på vann kommer ut av høyre pupp og har veldig mye gas i magen, den ser større og fullere ut. Tok graviditets test 14. april men den var negativ Hadde beskyttet sex 9.april men kondom sprakk, og han kom inni meg og venter fortsatt på mensen. Lurte på om jeg kan få gratis hjelp før jeg er registrert ang abort hvis jeg er gravid. Hva burde jeg gjøre? Går ikke på vgs enda heller.

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer