Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd jeg er gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15år som er paranoid pga jeg er redd for å være gravis, selv om jeg egentlig ikke tror jeg er det. Jeg hadde sex med en random gutt tidlig en morgen for to dager siden. Vi hadde sex flere ganger og alle uten kondom, han kom 4 ganger, men ingen av dem var inni meg. Da jeg kom hjem fra skolen dagen etterpå hadde jeg fått mensen. Sjekket ppille brettet mitt og såg at jeg hadde glemt å ta to/tre ppiller. Var midt i ett brett så skulle jo ikke hatt mensen, men siden jeg har glemt disse pillene, er det stor sannsynlighet for at jeg kan ha blitt gravid? Jeg blir så paranoid og bare jeg får litt vondt i lillefingeren tenker jeg jo at det er derfor... samtidig som jeg såg at jeg hadde glemt å ta de pillene tok jeg dem da, og har også fortsatt på bretter som vanlig! Siden det bare er gått 2 dager er det ikke vits å ta noen test, og jeg kan jo heller ikke merke det... er jo sikkert ikke gravid, men som sagt, paranoid... tusen takk for hjelp og godt nyttår til deg som svare

SVAR

Besvart 08.01.2020 20:17:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle