Hopp til hovedinnholdet

Forsinket mens og redd for å være gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er livredd for å være gravid spesielt i disse corona tider!! Hvordan skal jeg få hjelp fra helsestasjonen nå disse dager? Jeg mistenker at jeg er gravid, er forsinket med en måned. Tokk angrepille den (27februar) da kondomen sprakk under samleie. Fikk mensen en uke etter det:) Hvis jeg er gravid I DAG hadde magen min vært stor og hvor mange uker hadde jeg vært på vei inn i svangerskapet og kan jeg ta abort

SVAR

Besvart 29.04.2020 09:10:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle