Hopp til hovedinnholdet

Uregelmessig mens, endret urinmønster, smerter og svie. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på siden jeg har p-stav så har mensen min vert veldig rar og det er sikkert noen av symptomene, men tok p-staven i februar i år så føler bivirkningene burde være borte nå. Føler jeg er gravid fordi jeg har mye sex med min kjæreste (uten kondom) og de siste dagene så har jeg hatt vondt i magen og en dag tisset jeg veldig mye, det svei litt nedentil og føltes ut som jeg tisset på meg hele tiden men det gjorde jeg ikke.

SVAR

Besvart 31.12.2020 10:56:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Urinveisinfeksjon etter sex

Når jenter har blitt seksuelt aktive er det plutselig normalt med urinveisinfeksjon. Hvorfor er det slik? Dette du trenger du å vite om infeksjonen.

 

Les mer
account_circle