Hopp til hovedinnholdet

Har fått blødning når hun tar p-pillebrett kontinuerlig. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Pga mulig endometriose ble jeg og legen enig i at jeg skal hoppe over mensen med p-pillene. Til vanlig har jeg brukt å ta to brett +- før den pillefrie uka. Han sa da jeg bare skulle fortsette å ta pillene uten pause. Bruker Oralcon, og har gått på disse i ca 5-6 år. Nå er det ca 2,5 mnd siden. I litt over en uke nå har jeg hatt noe jeg tror er mellomblødning. Det har vært hver dag, men varierer mellom mye og lite, og friskt rødt eller brunt. Dette er noe han nevnte jeg kunne oppleve, men han sa ikke noe om hva jeg skulle gjøre da. Har ikke hatt mellomblødninger før, så tenkte ikke på å spørre. Skal jeg fortsette å ta pillene, også vil det gå over av seg selv? Hvor lenge er det vanlig at det varer? Eller må jeg ta en pillefri uke nå og få mensen for at det skal stoppe? Kan det forresten minske effekten av pillene? Bør jeg bruke kondom i tillegg når jeg har sex med kjæresten? Takk for svar

SVAR

Besvart 22.05.2018 22:50:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle