Hopp til hovedinnholdet

Kan p-piller forårsake kviser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 3 år siden så begynte jeg på p-piller, oralcon. Etter det så har jeg begynt å få kviser i ansiktet som er betente. De klør, svir og det er mange av dem på kinnene og haka. Siden jeg begynte på p-pillene så har de kommet å gått hele tiden. Jeg har prøvd alt for å få de bort. Jeg har prøvd forskjellig kremer fra apoteket som ikke har hjulpet, jeg har prøvd å kutte ut sukker en liten stund uten hell. Uansett hva jeg gjør så kommer de tilbake. Her om dagen så tenkte jeg at grunnen kanskje kan være pillene. Men kan p-piller fororsake kviser? Hva kan skje om jeg velger å slutte med p-piller og hvordan er det jeg egentlig slutter? Tusentakk for svar!

SVAR

Besvart 29.08.2018 13:24:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle