Hopp til hovedinnholdet

Kan p-piller kontrollere blødninger jeg får med p-stav?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått p-stav for ca. 4 måneder siden, og gikk på cerazette før jeg satte inn p-stav. Med cerazette stoppet blødningene helt men etter jeg satte inn p-stav har jeg veldig ofte uregelmessige blødninger. Jeg har hørt at man kan gå på p-piller samtidig som man har p-stav for at blødningene skal bli mer regelmessige, men kan jeg bruke cerazette som jeg har resept på i tillegg til p-stav?

SVAR

Besvart 13.01.2019 16:42:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle