Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år. Kan man få kviser og vektøkning av Cerazette p-piller ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel jente som snart skal begynne med P-piller. Cerazette. Jeg har leste flere steder om at en av bivirkningene er akne og uren hud. Jeg har slitet med akne i flere år, og endelig har jeg fått fin hud. Er dette noe jeg bør være urolig for? Jeg ble mobbet en del da jeg hadde akne, folk stirret og kalte meg for kvisetryne osv. Jeg orker ikke å gå gjennom det igjen haha. Jeg har også lest at vektøkning er også en av bivirkningene. Noe som jeg blir ganske stresset over siden jeg sliter mye med kroppen min. Er det normalt å gå opp i vekt når man begynner med cerazette? Jeg begynner med P-piller pga mensen, har veldig vonde mensensmerter og blør mye. Men jeg vet ikke om det er vits å begynne med P-piller hvis det er mange bivirkninger

SVAR

Besvart 20.01.2019 17:37:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle