Hopp til hovedinnholdet

Hindrer antibiotika effekten av p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har gått på antibiotikakur i 10 dager (dicloxacillin), var ferdig med den på søndag. Har hele tiden tatt p-piller (oralcon). Skulle egentlig slutte på p-pille på søndag for menstruasjon men valgte å fortsette på neste brett. Hvordan er sikkerheten på p-pillene i dag (torsdag) med tanke på antibiotikakuren som var ferdig på søndag? Skulle jeg brukt ekstra beskyttelse som kondom i 7 dager etter endt kur?

SVAR

Besvart 13.02.2019 13:45:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle