Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! Har fått mange bivirkninger etter oppstart med p-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ikke helt sikker på om min tilstand er alvorlig nok, men jeg prøver alikavel. Jeg er nå på mitt aller første brett på p-pillene Microgynon. I dag tok jeg pille nummer 15 og har omtrent fra dag 1 kjent kraftige bivirkninger på p-pillene. Jeg er kvalm hver eneste dag, så kvalm at jeg har brekt meg et par ganger men aldri kastet opp. Uansett hvor mye i aktivitet jeg er eller hvor mye/hvor variert jeg spiser så er jeg konstant kvalm. Jeg er også så utrolig utmattet hele tiden. Fra når jeg står opp - når jeg skal legge meg. Humørsvingninger, hodepine og vanskeligheter med å sove er også ting som jeg plutselig begynte å slite med etter oppstart på p-piller. Jeg er ikke sikker på om det også er bivirkninger da. Hva kan jeg gjøre for å slippe å ha det sånn her hver eneste dag? Jeg holder ikke ut å nesten kaste opp etter hvert måltid i 2.5 måneder til. Tusen takk hvis dere velger å svare på spørsmålet mitt :)

SVAR

Besvart 02.07.2019 14:21:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle