Hopp til hovedinnholdet

Får plutselig mellomblødning med Mercilon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på Mercilon i ca. 2 år. Jeg pleier å hoppe over mensen, og har aldri hatt noen problemer med dette utenom at jeg ca. hver 4.måned får mensen likevel. De siste ukene har jeg opplevd å få mellomblødninger, og å ikke klare å hoppe over mensen. Er dette normalt? Er det et symptom på noe? Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.08.2019 13:47:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle