Hopp til hovedinnholdet

Fikk plutselig mensen midt i et brett

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på de p pillene jeg har nå ganske lenge nå (kanskje 4-5 måneder?) og har ikke hatt noen problemer med dem. Tidligere har jeg brukt et merke som jeg hadde mye uregelmessig mensen med så byttet fra det. Med det merke jeg har nå, har jeg ikke hoppet over den pillefrie uken noen ganger, og har kunne beregnet akkurat når jeg kom til å få mensen. Men nå fikk jeg plutselig mensen, midt i et brett... bør jeg få dette sjekket eller er det normalt? Bruker Oralcon

SVAR

Besvart 11.12.2019 15:56:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
account_circle