Hopp til hovedinnholdet

Jeg startet nettopp med p-piller, yasminelle, for ca.2 uker siden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 16 år her. Jeg startet nettopp med p-piller, yasminelle, for ca.2 uker siden. Jeg startet med de samme dagen som jeg fikk mensen. Siden da har jeg blødd hver eneste dag. I 2 uker!!! Jeg blør ikke så mye, men noe! Er dette her normalt? Kommer det til å gå over? Jeg vil liksom ikke gå med «mensen» i flere uker! Håper på å få svar så fort som mulig! Tusen takk:)

SVAR

Besvart 02.01.2020 20:10:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Smittet av kjønnssykdom ved første samleie?

Mange tror at de ikke kan bli smittet av kjønnssykdom om de selv aldri tidligere har hatt sex med noen andre. Men hva om den du har sex med, har hatt sex med noen tidligere og er smittet med noe?

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle