Hopp til hovedinnholdet

Jeg glemte en p-pille og tok to piller på samme dag, fått rare blødninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg glemte å ta èn pille forrige fredag. Altså 3. April. Tok pillen dagen etterpå med engang jeg husket at jeg hadde glemt den. Også tok jeg Dagens pille til normal tid. Altså jeg tok 2 piller. Dagen jeg kom på at jeg hadde glemt, fikk jeg en liten blødning. Det var lyse brunt blod. Det har gått 8 dager og det er fortsatt blødning bare at den 8. Dagen (altså idag). Er blødningen blitt litt værre. Begynner på de hvite pillene til neste uke, som vil si at jeg får mensen. Hva skjer? Blir jeg kvitt denne blødningen så fort den ordentlige mensen forsvinner?

SVAR

Besvart 13.04.2020 10:38:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle