Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt mellomblødning i ca 1 mnd nå, hva kan grunnen være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 år som går på p-piller. Jeg pleier å hoppe over mensen ganske ofte, men etter noen mnd begynner jeg å blø og da stopper jeg på pillene og har mensen ca 1 uke før jeg begynner på pillene igjen. Dette skjedde igjen for litt over en mnd siden, jeg hadde da mensen som vanlig og begynte på pillene igjen. Men etter bare noen uker begynte jeg å få blødninger igjen, jeg har hatt blødninger nå i ca 1 mnd, å går fortsatt på pillene. Hva kan dette skyldes? Har aldri hatt mellomblødning så lenge. Har også fast partner så er ikke en kjønnssykdom. På forhånd, takk for svar!

SVAR

Besvart 15.04.2020 18:58:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle