Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta sukkerpillene før jeg egentlig skal pga. mellomblødninger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har begynt på p-piller og bruker Mercilon 28. Jeg tok alle de 21 første tablettene på det første brettet og deretter hoppet jeg rett til et nytt brett. Jeg har nå kommet 1 uke inn i det nye brettet og jeg har hatt mellomblødninger i sikkert 2 uker nå minst. Først begynte det veldig lite sånn at jeg ikke trengte bruke bind, men i dag etter jeg skulle reise meg for å gå på do for jeg måtte tisse så kom det såpass mye at det rente over bindet, ut på siden av trusen og ned i buksen. Det var overraskende mye og jeg kan ikke huske å ha hatt så mye blod når jeg ikke brukte p-piller. Kan jeg ta sukkerpillene i den uken som kommer nå og når jeg er ferdig med de gå tilbake til samme brettet og fortsette eller må jeg da kastet det brettet og begynne på nytt brett igjen?

SVAR

Besvart 30.06.2020 14:03:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle