Hopp til hovedinnholdet

Jente på 15 år som lider av depresjon å jeg føler at dette ødelegger framtida mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er jente på 15 år som lider av depresjon å jeg føler at dette ødelegger framtida mi.jeg hater livet mit har konsentrasjons vansker å dårlig karakterer på skolen pagla depresjonslidelse pluss at den jævlig mora mi irriterer meg når jeg har nok å tenke på fra før je sitter å gråter i timen å i bussen når jeg tenker på ulike ting , familie og framtida jeg tenker at jeg er null vært undervurderermeg selv hele tiden jeg hater kroppen min je synnes jeg er stygg å det er ekstra tungt når hele familien er i Mot deg storesøstra mi kaller meg 'du er så feit at du ser gravid ut' mamma sier at jeg ødelegger familien å at hn skulleønske at jeg vær dø å før jeg går til skolen så sier hun håper du dør i en buss ulykke det ødeleg hele livet mitt det er for jævli å høre ette her til og lillesøsteren mi på seks år å lillebroren min på tre kaller meg feit å stygg store Sotra mi på seksten år Sier at ingen klær passer deg du endå feit å når du går ut ser ingen på deg frodig du. Så stygg det er veldig tungt Der vill ikke tro dette her men til og med foreldrene mine kaller meg feit! Jeg er deppa hele tiden så jeg pleier å spise når jeg er trist å deppa å jeg har negative tanker om meg selv om fremtid mi det er tungt å levesån jeg har hat depresjon i 3 år Ingen i familien støtter meg de sier at jeg kan gå å dø å at jeg ødelegger familien..... Det hadde vært bedre å være hos barne hjemmet! Hva skal jeg gjøre jeg trenger hjelp jeg vill ikke ødelegge livet mitt jeg har depresjonslidelse å jeg tok tidligere en test på nette å skulle sjekke med helsesøster om jeg hadde depresjonslidelse å hun sa at jeg har depresjonslidelse på høyt nivå å trenger profesjonell hjelp jeg har også veeeeeeeeeeldig lav selvfølelse å selvtilitt å hater meg selv å har hatt selv ordstanker jeg vill gjerne ha hjelp men vet ikke hvordan jeg prater ikke med foreldrene mine å det kommer jeg ikke til å gjøre Hvor kan jeg dra for å få hjelp Går det hvis jeg er bare 15 år å ikke vill snakke til foreldre om dette ????

SVAR

Besvart 09.06.2013 21:53:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle