Hopp til hovedinnholdet

SsStefaren min slår mine 2 små brøde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo. I 2006 giftet moren min seg med en Tyrkisk mann, alt var helt perfekt til han kunne flytte til norge i 2009. Siden da hadde vi det vanskelig med å få mat på bordet og jobb, og helt siden da har han begynt med å kalle moren min for "idiot", "drittsekk", "feit" og masse sånn forskjellig, han slår mine 2 små brøde på 3 og 5 år. Moren min slitter med å få penger, hum for støtte fra nav og syke penger fordi hun har fibromyalgi, og tar seg av 100% av arbeid hjemme, mens han sitter på sofaen og gjør ingenting. Vi bor i et dårlig leilighet som er fult av mugg og skader. Vi har nesten ikkke råd til å flytte med mindre vi tar opp lån. Han ble ekstremt sur da han fikk ikke oppholds tilattelse i norge. Han ble litt værre. Er det noe mulighet for meg å eller moren min å andmelde han til politiet uten at barnevernet skal få vite om det? Moren min er redd for at de skal ta oss fra henne og plassere oss på fosterhjem, siden hun måtte si at han var perfekt for ar de ikke skulle minstenke noe. Jeg trenger hjelp.

SVAR

Besvart 16.01.2015 10:53:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle