Hopp til hovedinnholdet

Har skilte foreldre, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg noen ganger..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg har skilte foreldre, og bor ca 30-40% hos moren min og 60-70% hos faren min. Jeg liker meg best hos faren min, for jeg og mamma krangler ofte og vi klarer ikke være sammen lenge om gangen for vi blir bare "lei" hverandre.. Eller jeg blir lei av hun. Dette oppstod etter moren min har begynt å lyge til meg, noen ganger småting, men set har skjedd at det er STORE og VIKTIGE løgner. Det som gjorde meg mest sur var når hun løy om faren min, å sa at han var i ruset tilstand når faren min lå på sofaen for noen år siden. Hun sa også at det var grunnen til at jeg nesten aldri fikk besøk av venner, for hun visste ikke hvilken tilstand faren min var i. Men broen min fikk lov til å ha besøk da. Men selvsagt trodde jeg på henne, trodde jo ikke hun ville lyge til meg.. ( Faren min har brukt stoff NOEN ganger, men aldri når jeg/ noen i familien min tilstedet. Jeg er ikke gøad for det, men jeg kan ikke gjøre noe med det, og det er VELDIG sjeldent at han bruker stoff). Detta sa jeg til faren min, og han ble skuffet over moren min. Han sa at han var syk, noe som han enda er.. Faren min sa det virkelig å jeg trodde på han, og jeg visste at moren min hadde lygd. Faren min skulle prate med mamma om det, og hun da til pappa at jeg hadde misfårstått.. Det vet både jeg og pappa at jeg ikke kunne gjordt, gor jeg husker nøyaktig setningen hun sa til meg. Og den kunne ingen ha misforstått! Etter dette har forholdet til meg og moren min og moren og faren min blitt helt forandret (Mamma og pappa har alltid vært venner uansett om de var skilt). Det har også vært et annet problem, og det var at moren min prøvde å lure pappa med barnebidraget så ikke faren min skulle få noe, men hun sier at hun gjorde det for å hjelpe faren min.. Hverken jeg eller faren min tror på det.. Det gjorde ikke akkurat forholdet bedre.. Jeg er egentlig bare lei alt dramaet og jeg vil bare flytte.. Jeg trives ganske så godt hos faren min, men blir fort lei! Bor langt fra vennene mine/ byen, og faren min har ikke førerkortet. Jeg føler meg innestengt.. Faren min har også veldig humørsvingninger, og han klager og kjefter ofte på meg, og plutselig later han som at han aldri har sagt noe til meg, så blir han sur igjen for jeg er sur på han.. Så tåler han aldri at jeg er uenig i han, og da blir han også sur.. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg noen ganger..

SVAR

Besvart 06.08.2013 13:09:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle