Hopp til hovedinnholdet

Tankene flyr i spinn og alt blir bare feil, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13, snart 14 år. Jeg er litt usikker på hvordan jeg reagerer og hvordan jeg burde reagere. Foreldrene mine er skilt og jeg går i 9.klasse. I sommerferien søkte jeg på ny skole. Jeg kom inn, men moren min sa nei. Egentlig på grunn av en kreftopperasjon hun har hatt, og at det ville bli for mye styr hvis noen skulle skje med meg. De to beste vennene mine har byttet til den skolen jeg kom inn på. Så jeg tok det opp med moren min og sa at jeg kunne flytte bort til faren min for at det skulle bli enklere. Hun ble så sint etter samtalen at jeg satt igjen skjelvende og redd med en knust tallerken foran meg. Jeg har aldri nevt det igjen for henne, men når hun ikke er hjemme ender jeg nesten alltid opp med en kniv i hånda og kuttemerker på armen. Det går bare dårligere på skolen ettersom at jeg egentlig ikke passer helt inn i miljøet nå som de to vennene mine har bytte skole, og en har flyttet. Jeg snakker alltid for mye på feil tidspunkt at selv enkelte i familien min reagere negativt på det. Alle tror at jeg er en "flink pike" som smiler og alltid har det bra med seg selv. Om kvelden ligger jeg for det meste å gråter. Tankene flyr i spinn og alt jeg gjør blir bare feil. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 14.10.2013 19:15:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle