Hopp til hovedinnholdet

Jente, 14, bor i fosterhjem hos bestemor, og har behov for å snakke om det som er og har vært vanskelig, men bestemor  forstår ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 14 som har bodd i fosterhjem barnehjem og andre instuttisjoner.nå har jeg flyttet til et nytt fosterhjem som er hos min biologiske bestemor.det er koslig.men hun tror alt er supert og greit etter 10 år uten familie.jeg prøver å prate med henne men hun forstår ikke. Hun vil ikke høre.jeg klarer ikke å prate m henne lenger om normale ting.jeg stenger meg mer inne på rommet mitt.jeg er deppa og lei meg.jeg klarer ikke å få nye venner på skolen og binde meg til vennene jeg har etter å ha flyttet nesten hvert år til forkjellige steder. Jeg blir bare mer og mer deppa for hver dag som går Hva kan jeg gjøre? Kan dere hjelpe meg?

SVAR

Besvart 31.10.2013 22:34:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Barneombudet er også for ungdom

Barneombudet er «vaktbikkja» som har i oppgave å passe på at barn og unges rettigheter blir overholdt og fulgt. Les hvordan Barneombudet kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle