Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lenge forsøkt å ordne opp med mamma, nå holder jeg på å gi opp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er 3 gangen jeg sender inn spørsmål til dere nå. Er ei jente på 19 år som er lesbisk og jeg giftet meg i sommer i år. Men det er også 2 år siden jeg flyttet hjemmefra mamma og stefaren, og de 4 småsøsknene mine, og hjem til pappa. Det er nå et år siden den eldste lillebroren min flyttet til pappa. De 3 minste har ikke samme far som oss og jeg får ikke se dem for mamma. Både mamma og tante sier at det ikke er tilfelle, men alle vet det ikke er sant. Mamma er hva pappa kalte for narsisistisk og jeg begynner å tro det er sant. For jeg husker ikke mye fra da jeg var mindre annet at hver gang mamma kranglet med meg ignorerte hun meg totalt hvis jeg ikke var enig med henne. Og jeg gjorde alltid alt galt, hun var aldri glad for noe jeg oppnådde, hun smilte aldri og sa aldri at hun var glad i meg med mindre hun ville jeg skulle være sint på pappa for et eller annet. Og hver gang jeg prøvde å konfrontere henne med noe hun hadde løyet til meg om eller at hun hadde gått gjennom sakene mine sa hun bare at "nei det er ikke sant".. Sist jeg og broren min skulle snakke med mamma og ordne opp konfronterte jeg henne med at hun hadde sagt til de 3 minste at jeg ikke ville møte dem og at jeg ikke brydde meg om dem, for det hadde broren min hørt henne si før han flyttet, sa hun bare at nei det hadde hun aldri sagt... Men jeg så på den mellomste og hun nest minste at det hadde hun sagt... De tørr ikke komme bort til meg når jeg ser dem på byen en gang, og stefaren min er alltid enig med mamma.. Er så frustrert, har vært hos psykolog en gang gjennom rekommendasjon fra legen, men det hjalp ikke så veldig... Jeg aner ikke hva jeg kan gjøre, for hver gang jeg sier til mamma at jeg vil snakke med henne og ordne opp sier hun et par timer før vi skal møtes at det dukket plutselig opp noe og utsetter det... Holder på å gi opp fordi jeg ikke vet hva jeg kan eller skal gjøre... Har kontakt med svigermoren til mamma, og hun syns ikke noe om det mamma holder på med, og har til og med tenkt på å kontakte barnevernet... Hilsen fortvilet og lei storesøster

SVAR

Besvart 03.12.2013 23:09:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle