Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine hater kjæresten min. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ei jente på 19 år. Problemet mitt er at foreldrene mine hater kjæresten min fullstendig... Han er 25 år og bor i en leilighet ca. en time unna meg. Hver gang jeg skal besøke han får jeg ork, stønn og negative kommentarer i retur. Når jeg kommer hjem spør dem heller aldri hva vi har gjort eller om jeg har hatt det fint. Kjæresten min var med meg og familien på hyttetur første (og siste) gang i påskeferien, og da vi kom hjem ble han kritisert for hver minste ting alt fra hvilke klær han hadde på seg til hva han hadde med seg på turen. Han ble fullstendig stemplet og ting han hadde sagt ble vridd om slik at det hørtes ut som han kritiserte foreldrene mine. Det var ingen konflikter mellom foreldrene mine og kjæresten direkte på denne turen. Jeg og kjæresten min har det utrolig fint sammen vi ler, trives og er veldig glade i hverandre og vi har vært sammen i snart 2 år. Jeg har ikke sagt til han at foreldrene mine fullstendig hater han, men har sagt at dem ikke tror det vil vare siden han er så mye eldre enn meg. Han har aldri sagt noe negativt om min familie på noen måte, men han merker at noe er i gjerdet. Jeg syns dette er utrolig vanskelig siden dette ikke er slik jeg så for meg det kom til å bli... Jeg kan ikke invitere han hjem på middag eller lignende... Til tross for at jeg har blitt invitert til hans familie flere ganger... Vi har snakket vagt om å flytte sammen etterhvert siden jeg bor hjemme og pendler til skolen hver dag som da ligger i hans by, men skal jeg sitere min mor direkte mente hun dette om saken: "Om du er så dum og flytter sammen med denne fyren, da må du nesten bare bryte kontakten med oss, for han går ikke overens med familien" Hva i all verden skal jeg gjøre, jeg er veldig glad i familien min, men ønsker likevel å ha det bra sammen med kjæresten min... Jeg sliter utrolig mye ang. dette og føler jeg er kommet i ei skikkelig knipe. Skal jeg si sannheten til kjæresten min? Håper virkelig dere kan hjelpe meg :( Mvh. Jente 19

SVAR

Besvart 06.12.2013 21:43:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle