Hopp til hovedinnholdet

Lyst til å fokusere på skolen, men klarer det ikke. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. har vært så flink på ungdomskolen, men så har det gått nedover siden 10ende...jeg konsentrerer meg ikke på skolen. slik har det pågått to år nå. vennene mine er jo flikne, men i timene sitter de med pc-en og gjør noe helt annet, dette gjør at jeg slenger med på. men når de faktisk jobber gidder ikke jeg å jobbe. har så lyst til å bare tenke på skolen å gjøre det bra, men klarer ikke å fokusere på skolen. føler det er så kjedelig og at jeg får dårlig karakterer uansett -.- i hele 10ende prøvde jeg å gjøre det bra men det funka ikke. og noe av det som tar vekk fokuset er alt det styret med fest og gutter osv.. jeg får ikke lov tl å dra på fest(foreldrene mine stoler ikke på meg). og det har skjedd så mye uten at jeg har vært med på festen, og da skjønner jeg ingenting! vennene mine på skolen driver å snakker om ting som har skjedd på fest, mens jeg bare sitter å hører på! og det er så mye stur med gutter! masse press føler jeg....vet ikke hvorfor. føler at det må være noen gutter som liker meg osv.. jeg har så lyst til å dra på fest! er jo trossalt 17!! og her hjemme klager alle på at jeg har blitt så stille osv.. men vet ikke hvorfor.....hver gang jeg kommer inn i huset å ser familien, blir jeg så stille, og gidder ikke snakke med dem! vil unngå dem osv føler jeg ikke har noen å snakke med om dette her. orker ikke forklare vennene mine om det heller. og jeg vil ikke dra til helsesøster ller snakke med lærere, for det blir bare kleint å gå bort til dem og begynne å snakke om problemene sine -.- vil bare si at dere er kjempeflinke med tilbakemeldingene vi får! dette hjelper mye!! dere fortjener mye skryt alrså!! superbra jobba! :))

SVAR

Besvart 09.01.2014 20:45:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle