Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av lillebroren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 14 år, jeg har vært dritt læi av lillebroren min (11år) i mange år nå, men jeg tenkte at han snart skulle sjerpe seg. Det har han ikke gjort, det har heller bare blitt værre og værre, han prøver konstant å få meg i trøbbel, å hvis vi får en oppgave sammen så gjør han kun de tinga såm er kjempeenkle å såm jeg hadde gjort på to minnuter , men han bruker da like lang tid såm jeg bruker på de vansklie tinga. å når vi er færdig får han det til å høres ut såm han har gjort alt. å vis vi får gjort noe fæil så er det liksåm altid jeg såm har gjort det, også har han gjort alt det som er riktig. dette er jeg da veldig læi så jeg vill heller gjøre alt alene, enn å samarbæide med han. Men da får jeg kjeft av både mamma og pappa får at jeg ikke klarer og sammarbeide. både mor og far er småsøsken. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.02.2014 17:18:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle