Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få mamma til å forstå at kutting er det eneste som hjelper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I alle år har storesøsteren min (20 år nå) sletet med selvskading, angst og depresjon. Hun har vert inn å ut av psykriatisk sykehus og alt styret har virkelig sletet mamma ut. Så når hun en dag såg kuttene mine på armen min klikka hun helt. Hun stod å ropte ting som virkelig sårte meg, som f.eks " tror du virkelig at du er verdt det? tror du at alt må handle seg om deg?? egoistiske drittjævel" osv. Jeg forstod jo at hun var skuffet.. Men det værste av alt er at hun sjekker armene mine regelmessig, sånn ca 1-3 ganger i måneden. Og jeg har virkelig en STOR trang til å kutte. Jeg har lest mange sider om hvordan jeg kan stoppe å kutte, men jeg er ikke interisert i det, jeg MÅ kutte uansett. Men jeg er så redd for reaksjonen hennes viss hun finner det ut!! har du noen tips til hvordan jeg kan få roet henne ned og få henne til og forstå at kutting er det eneste som hjelper meg når jeg har det tungt?

SVAR

Besvart 27.03.2014 00:01:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle