Hopp til hovedinnholdet

Har sure foreldre som klager over en hel masse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har sure foreldre som klager over en hel masse og irriterer meg dagen lang. Får sinneproblemer som gjør at jeg ødelegger ting hjemme, og hvordan skal jeg kunne få slutt på problemene, kan ikke snakke med mine foreldre fordi dem bryr seg ikke om hvor trasig jeg har det hjemme, klarer ikke å bo på den måten og har nesten lyst til å ta livet mitt. Klager veldig mye over alt og hver eneste detalj, blir bare sur av alt sammen og da får jeg sinneproblemer hvis de har fått meg rasende. Prøver å understreke at det de gjør er helt feil, og jeg klarer ikke å diskutere med dem i det hele tatt. Hvordan kan jeg få dem til å forstå at jeg ikke liker å bli behandlet på den måten de gjør mot meg og behandle mitt sinne? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 26.03.2014 14:43:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle