Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble bøstet for å drikke (litt) i desember, og etter det så har mamma INGENTING tillit 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hva som skjer med meg for tiden. Jeg ble bøstet for å drikke (litt) i desember, og etter det så har mamma INGENTING tillit til meg. Tilliten er så dårlig at hun trodde ikke på meg når jeg sa at jeg hadde vært ute og måkt i en time! Før dette skjedde så har jeg aldri funnet på noe sprell og aldri (så jeg kan huske) løyet om noe stort til mamma eller pappa. Så eg liten glipp må de tåle syntes jeg. Men vertfall etter det som skjedde den helga i desember så stoler ikke mamma på meg i det hele tatt. Jeg får ikke være hjemme alene i helgene og alt jeg gjør er gale. Jeg og mamma krangler konstant, og nesten hver dag er det rett før jeg slår til henne. Jeg er ikke den typen person til å gjøre slik, og jeg klarer ikke å få ut sinnet mitt og vise det. Jeg har så lyst å dryle til henne for å få hun til å holde kjeft. Jeg snakker med pappa og han er best! Han forstår meg og trøster meg, og han snakker med mamma så han er en slags mellomperson. Jeg trenger hjelp..!!!

SVAR

Besvart 25.04.2014 11:19:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle