Hopp til hovedinnholdet

Moren min stoler ikke på meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 16 år og bor med mamma og pappa.
Jeg gjør ikke mye galt, men har driti meg ut før ett par ganger ved og drikke meg altfor drita osv. Det er så lenge siden nå, likvel stoler ikke moren min på meg, hun sover ikke før jeg er hjemme så kan ikke være ute med venner litt sent, det er verst i feriene, da hun skal på jobb morgen etter mens jeg har fri. Til og med når jeg sitter hos naboen min som bor 20 meter unna så sover hun ikke..
Dessuten krangler vi en del, jeg driver ikke med så mye annet, er ikke så kravstor, røyker ikke eller snuser eller noe sånt, å ber sjeldent om noe.. men har en glede i livet mitt, og det er kjæresten min, som de mener jeg er for mue sammen med, og han og jeg krangler masse om vi er det, å alr det gå utover alle andre i huset her, men jeg å typen har snakket om det, å vet selv hvor grensen går. så når jeg vil til han å får et nei uten at de gir meg noe grunn blir jeg skikkelig sint, når jeg uansett ikke har noe annet og gjøre. så påstår foreldrene mine at jeg ikke har rett til og få noe grunn..
Og av og til drar jeg uten lov. Så får jeg ofte slengt i ansiktet at jeg er en respekløs liten unge, og at jeg aldri er takknemlig for noe som helst. Da begynner dem med det at jeg aldri gjør noe som helst hjemme, noe jeg selv synes jeg gjør( men kunne gjort mer av), så har ejg en bror på 18 som fortsatt bor hjemme som ikke trenger og gjøre noe som helst! jeg blir så såret, og har prøvd og snakke med de, men uansett hva jeg sier så får dem det til og høres ut som at jeg er en forferdelig datter og ha i huset. senest idag sa jeg at kanskje vi skal gå til en familieterapaut, men det skulle ikke hun være med på! det nektet hun. I julen så var moren min så redd for meg at hun ble sint og lot det gå utover faren min, så de hadde planer om og skille seg, så når vi kranglet igjen fikk jeg høre at om de skiltes var det jeg som hadde ødelagt osv. jeg er lei meg, å aner ikke hva mer jeg kan få gjort

SVAR

Besvart 30.06.2008 21:52:44
account_circle