Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min har blottet seg for meg, og mamma behandler meg dårlig. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror stefaren min er pedofil. Da jeg var 9 år blottet han seg for meg, mora mi trodde ikke på det før jeg fortalte de til faren min (skilte foreldre). Faren min gikk til barnevernet og da ble både moren og stefaren min innkalt, der innrømte stefaren min at han hadde blottet seg, men når jeg skulle prate med han om det lenge etter det hadde skjedd nektet han bare og truet med å anmelde meg til politiet om jeg sa det til folk. Mora mi tar partiet hans og bryr seg ikke om det . Jeg har ikke prata med han på 5 måneder. For kanskje ett år siden lå han seg oppi senga mi, der jeg lå, jeg dytta han fort ut. Jeg tror han er pedofil og jeg vil ha han så langt ut av livet mitt som mulig. Mora mi er egentlig ikke noe bedre for hun bryr seg ikke om at jeg ikke besøker henne mer, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Egentlig vil jeg ha begge to vekk. Jeg har også en storebror på 22 år, mamma har også behandlet han som dritt. Hva kan være grunnen til dette? tørr hun ikke å skille seg?

SVAR

Besvart 22.05.2014 23:35:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle