Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke krangle med mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har aldri gått i mot min mor, jeg har alltid holdt ting inne. Jeg har gått på masse forskjellige sport pga mamma VILLE at jeg skulle gjøre det, jeg tok påbygg i stede for å gå lærlingstiden min pga mamma VILLE at jeg skulle gjøre det jeg og også søkt inn på høyskolen pga mamma. Men nå i april skjedde det utrolig mye, moren min fant ut av bakgrunden til kjæresten min, når hun fikk vite dette dro hun hjem til kjæresten min å hentet meg, selv om jeg ikke ville. Moren min prøvde å tvinge meg til å gå fra han, men jeg vil ikke, så jeg måte se han i skjul i en uke. I det siste har vært ekstremt kranglete og negativ. Hun snakker alltid negativt om kjæresten min. Å når hun fikk vite at jeg hadde sagt nei til høyskolen og ja til lærlingplass, så jeg at hun ble utrolig skuffet. Hver gang jeg gjør det jeg vil blir mamma kranglete og negativ. Jeg er nesten aldri hjemme lengre, jeg har så og si flyttet til kjæresten min. Hva kan jeg gjøre? Orker ikke at mamma skal være negativ og kranglete.

SVAR

Besvart 19.05.2014 19:52:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle