Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan man slutte å kutte seg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan man slutte å kutte seg? jeg vil gjøre det, men venninna mi så det på armen min og jeg sa at jeg hadde blitt påkjørt av en bil. Hun trodde på meg men jeg kan jo ikke jøre det noe mer siden jeg kan jo ikke akuratt bli kjørt på vær eneste dag heller. Noen råd til meg ? Også lurer jeg på hva jeg må jøre for å få mamma til å slutte å kjefte på meg, det er veldig iriterende når hun hele tiden jør det, og det jør meg trist også er det plagsomt når vennene mine er på besøk at hun er sånn. Det er egentlig litt respektløst av henne, og jeg prøvde å få henne til å forstå men det jør hun ikke enda. Dere er forresten flinke til å svare på spørsmål synes jeg :) :) :=)

SVAR

Besvart 05.06.2014 17:23:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle