Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har fått for seg at jeg har en spiseforstyrrelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Foreldrene mine har plutselig fått for seg at jeg har en spiseforstyrrelse. Jeg har alltid vært tynn og vært glad i mat. De maser hele tiden om mat og spising. Vi har snakket sammen og blitt enige om hvilke mengder de mener er greit. Når jeg spiser dette er det fortsatt ikke godt nok. Jeg føler at ingenting jeg gjør er bra nok for dem. Vennene mine ler når jeg sier at mamma og pappa tror jeg har en spiseforstyrrelse. De synes jeg spiser veldig mye. Først etter foreldrene mine har begynt å mase om dette har jeg begynt å tenke på hva jeg spiser. Jeg er mye oftere sint på de nå fordi jeg ikke føler jeg er god nok for dem. De sier hele tiden at jeg ikke har fin kropp, at jeg kan finne meg et annet sted å bo og at jeg heller kan finne andre måter å dø på. De er alltid sure. De sier også at alt er min feil og at jeg velger å ha det slik. Jeg vet ikke hva jeg gjør galt, jeg prøver å tilfredsstille de men klarer det ikke. Hva kan jeg gjøre for å få et godt forhold til de igjen?

SVAR

Besvart 11.06.2014 12:14:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle