Hopp til hovedinnholdet

Hjelp jeg er livredd for mamma, vil ikke leve lengre..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg ørker bare ikke å leve lenger. PG. Når jeg står opp er mamma sint på meg, og med en gang jeg ut av huset er det bare en lettelse å være alene uten mamma og pappa. Når jeg kommer hjem så står jeg uten for døra og hoper jeg er alene hjemme, når jeg går inn er det som om jeg har glemt hvordan det er å være glad eller som om jeg ikke klarer det. Og når mamma kommer til meg og smiler det falske smilet som hun altid smiler til meg får jeg bare lyst til å løpe langt bort. Når pappa kommer hjem fra jobb er han også bare sur på meg. Jeg er rett å slett redd for foreldrene mine.. Jeg husker da jeg gikk i barnehagen og gikk hjem for første gangen jeg stod utenfor døra å tenkte det er ikke forsent til å løpe bort, men jeg gikk. Det som møtte meg var en ild sint mamma som begynte å kjefte på meg det ente med at hun kastet mange ting på meg og slengte meg i vegen. Då jeg gikk i 5. Klasse tørte jeg å si det til en venn aom sa det til mammaen sin. Hjelp jeg er livredd for hun..

SVAR

Besvart 10.06.2014 09:39:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle