Hopp til hovedinnholdet

Mamma kommenterer at jeg kan bli tjukk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 170 cm høy og veier 55kg noe jeg synes er normalt. Jeg var førnøyd med kroppen min og sånn men så begynte mamma og si at jeg hadde lagt på meg og måtte trene mer og spise sunt. og jeg prøver å trene og spise normalt, men for eksempel når det er varmt ute og jeg spør om jeg kan få is så sier hun at jeg må passe på hva jeg spiser så jeg ikke blir feit og jeg synes det er galt å si sånt, for jeg er ikke feit og hver gang hun hinter til det blir jeg bare mer og mer misfornøy med kroppen min og liker mamma mindre og mindre. jeg har også snakket med en venn om det og hun synes det er kjempe rart at mamma kaller meg feit og ikke lar meg spise noe usunt. hva kan jeg gjøre for å få henne til å slutte?

SVAR

Besvart 11.06.2014 15:34:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle