Hopp til hovedinnholdet

 Jeg er livredd for pappa jeg vil ikke ha kontakt med han, helsesøster sier bare alt til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snakka med helsesøster på skolen, men ho ringer mamma så fort jeg går ut derfra vær gang og forteller ordrett hva jeg har sagt.. Det er foreløpig pappa som er det største problemet hjemme nå.. Han har truet meg og jeg har sett han har gjort ting han ikke burde og har sterke bilder eller hva jeg skal si i hodet av hva han har gjort.. Helsesøster har ikke jeg tillit til, men viss jeg ringer Alarmtelefonen så ringer vel de sikkert rett til barnevernet sånn som helsesøster holdt på å gjøre? Jeg er livredd for pappa jeg vil ikke ha kontakt med han men han truer meg med det også at jeg vil få igjen når jeg blir eldre.. Jeg gråter mye og trenger hjelp.. Hva kan jeg gjøre? Hilsen jente, 14år!

SVAR

Besvart 11.06.2014 11:01:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle