Hopp til hovedinnholdet

Hun ønsker å flytte hjemmefra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Hvordan kan man vite om man har deprisjon eller angst ? Og om man føler seg skikkelig blæ er det noen å få hjelå av ? Jeg føler mye hadde blitt bedre om jeg kunne flytte for meg selv, men jeg har ikke rå. Og mamma ville nok ikke god ta det. Men hun kan ikke bestemme over meg når jeg er over 18? Også tenker jeg mye på penger... Er det vært å bruke 100 tuden på å bo et sted når jeg kan bo hjemme gratis, selv om jeg ikke føler meg bra her? Finnes det noe sted jeg kan få hjelp til å snakke om flytting?

SVAR

Besvart 24.09.2014 20:32:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle