Hopp til hovedinnholdet

Pappa er i dårlig humør.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Pappa er veldig mye sint. Ikke direkte sint, men sur eller i litt dårlig humør. I det ene øyeblikket kan det være han tuller masse. Så blir det stille en liten stund der alle gjør sitt. Så kan det være vi begynner å tulle igjen, men da er det ikke snakk om at han er i godt nok humør til at vi gjør det(?) HVER ENESTE DAG når han kommer hjem fra jobb er han sur.. Hvis jeg bare sitter i sofaen og gjør ett eller annet, sukker han og man kan se på han at han missliker det. Han mener at jeg "gjør så lite". Jeg blir så sur, såret og lei meg. Han har støv på hjernen! Serriøst. Han går rundt og koster og støvsuger HELE tiden og synes jeg kan ha gjort det til han kommer hjem. Han blir velig lett sur hvis jeg gjør noe "feil". Han er en fantastisk far og jeg elsker han over alt på jord. Han er omsorgsfull og glad i barna sine, men det eneste som er er disse teite "sinneproblemene" sine. Av og til sier han ting som sårer veldig, og jeg vil at det skal slutte. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.11.2014 19:11:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle