Hopp til hovedinnholdet

Har det strengt hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har hele tiden problemer hjemme. På grunn av at familien min er muslimer Jeg får nesten ikke lov til noe for eksempel Jeg får ikke lov til å ha en kjæreste Jeg får ikke lov til å gå ut med korte klær eller shorts Jeg får ikke lov til å ta kontakt med gutter (for eksempel klem en gutt eller kyss han eller gå ut med han eller besøke han) Jeg har veldig lyst å begynne på karate men får ikk lov fordi de vil ikke at jeg skal kropps kontakt med gutter Jeg får engang ikke lov å ferie bursdagen min Fordi de sier at vi må ikke herme etter kristne Jeg får ikke til å gå på fest der det er gutter bursdager eller fester og sånt hvis det er noen gutter med Jeg får ikke lov til å besøke venner fordi at da ber jeg ikke hos demNeste år etter sommeren skal jeg begynne på en ny skole og da vil de min tvinge meg til å bruke hijab Jeg har tenkt på selvmord men det er et problem det er ikke lov med selvmord i islam jeg vil ikke til helvete jeg vet ikke hva jeg skal gjør jeg er re

SVAR

Besvart 29.01.2015 22:26:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle